Herfstbloesem (heropening)

Afgelopen 20 oktober werd de schitterende expositie HERFSTBLOESEM geopend in het Mee in Zee-atelier aan de Lijsterbesstraat 69 te Den Haag.
HERFSTBLOESEM is een expositie van kunstenares Margriet Wagner en dichteres Mireille Bijnsdorp .
De grote expressieve tekeningen en schilderijen van Margriet, waarin doorleefde thema’s zijn weergegeven die je doen stilstaan, afgewisseld met haar feeërieke vilten lampen, zorgen voor een prachtige sfeer.
De gedichten van Mireille zijn geïnspireerd door het werk van Margriet en hangen naast de werken van Margriet. Ze verstevigen het beeld met het woord en vormen een mooie twee-eenheid met de tekeningen en schilderijen.
Als Margriet dan tenslotte haar gitaar pakt en een aantal van deze gedichten muzikaal tot leven brengt, is de cirkel rond.
Van vele kanten kwam het verzoek deze opening nogmaals te organiseren. Met plezier hebben Margriet, Mireille en Adrie Huissoon ( www.meeinzee.nl ) besloten dit verzoek te honoreren.
Iedereen die de expositie HERFSTBLOESEM op 20 oktober heeft gemist kan zaterdagmiddag 1 december alsnog terecht in het Mee in Zee-atelier voor een kennismaking met het werk van twee jonge, expressieve talenten.

Datum
Zaterdag 1 december 2012
Aanvang : 15.00 uur
Einde : 18.00 uur

Entree : vrij, wel reserveren van te voren
Ook geschikt voor kinderen

Reserveren
Email : Klik hier voor reserveren.
Telefonisch : 06 14877263 (Margriet)