De Vos Verhaalt…

Jeroen de Vos - vertellerSchrijver, muzikant, verhalenverteller, stand up comedian, woordkunstenaar, dichter, entertainer… Jeroen de Vos maakt het niet uit, hij is het allemaal.

De Vos verraste, verleidde en sleurde ons, samen met  gitarist Mario van Dam en percussionist Rupert Hutzinger door bijna 75 minuten heen alsof de tijd er niet toe deed. Hoe leg je uit wat Jeroen, Mario en Rupert doen? Een vertelling, overgaand in een blues, terugkerend in een gedicht, improviserend door de ritmes heen, doorspekt met scherpzinnige en eigengereide humor.

Jeroen (Mario en Rupert), het was een bijzondere voorstelling en zeker de moeite waard om dit concept verder uit te werken. Mijn excuses voor de geluidsversterking, die pas na enige tijd optimaal was. Het heeft het publiek blijkbaar niet verhinderd om volop te kunnen genieten van jullie ‘poëtische slam-vertelkunstmuziek’.

Meer info over Jeroen de Vos: www.jdv200.nl

 

Wanneer
Zondag 10 maart 2013
Deur open : 16.00 uur
Aanvang    : 16.30 uur
Eindtijd      : ca. 17.30 uur

Waar
Mee in Zee-atelier
Lijsterbesstraat 69
2563 KR Den Haag