SCHRIJFWORKSHOPS

Loesje-dromen-boek-schrijvenEen Heel Verhaal

Loop je al lang rond met plannen het hele verhaal eens op papier te zetten? Voor je kinderen, vrienden, de wereld of om het zelf na te kunnen lezen?
Sluit je dan aan bij deze cursus en begin!
Eerst wordt het doel vastgesteld en een planning gemaakt om dit doel te kunnen bereiken. Dan wordt er geschreven, geschreven en geschreven, thuis en tijdens de bijeenkomsten. Die verder dienen om uit te wisselen, feedback te krijgen, schrijftechnieken te oefenen en elkaar te motiveren om door te gaan…

 

Wanneer
Tweewekelijks op donderdag van 9.30 tot 12.00 uur

1, 15, 29 september; 13, 27 oktober; 10, 24 november 8; 22 december

Hoe laat
van 9.30 tot 12.00 uur

Kosten
235 euro

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 Werkplaats Autobiografisch Schrijven

Jessie 1

 

Hier word je verrast door je eigen verhalen. Iedere week krijg je een nieuwe schrijfopdracht die je terugbrengt in de tijd, naar de verhalen die verteld willen worden. Feedback van medecursisten en het oefenen van schrijftechnieken zullen helpen de herinnering zo op papier te krijgen dat je er ook een ander mee raakt.

 

De werkplaats is er het hele jaar, steeds in blokjes van 5 keer. Bijeenkomst 1 is te volgen als proefles.

Wanneer
Dinsdagen van 10.00 tot 12.00 uur
6, 13, 20, 27 september en 4 oktober

Hoe laat
van 10:00 tot 12:00

Kosten
90 euro (proefles mogelijk)

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————

De schrijfworkshops worden gegeven door Jessie van Vlodrop, een ervaren schrijfdocente die onder de naam ‘Verhalenvangers’ mensen begeleidt in het op papier zetten van hun verhalen. Zij biedt cursussen en workshops creatief en autobiografisch schrijven. Na jaren vooral les gegeven te hebben is ze zelf tegenwoordig ook weer veel aan het schrijven. Dat komt de kwaliteit van de lessen alleen maar ten goede!

Inschrijven en informatie: www.verhalenvangers.com