LOMI LOMI MASSAGE

Promo foto op MiZ-website

De Lomi Lomi massage ( “the loving hands massage”) is een complete massage, die lichaam, psyche en gevoel met elkaar verbindt en in balans brengt. Aanwezige stress kan zo makkelijk worden losgelaten. Het heeft een diepe werking op ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel en het activeert het lymfesysteem.

 

Leer deze dansachtige massage met je onderarmen waarbij je werkt met de kracht van binnenuit (Mana) en in een continue flow beweegt. Waarin je polsen en vingers ontziet en op verschillende niveaus masseert (fysieke- en levenskrachten lichaam, laag van het onderbewustzijn en op ziels- en emotioneel niveau.)

Lotte Kaptijn van Praktijk uit Handen geeft Lomi Lomi massagecursussen in het Mee in Zee-atelier in Den Haag.
Datums voor najaar 2018 :

26 en 27 oktober
23 en 24 november

van 10 tot 17 uur.


Voor uitgebreide informatie zie Praktijk uit Handen 


Praktijk Uit Handen

Jan ten Brinkstraat 73
2522 HV Den Haag
06- 199 99 547

uithanden@gmail.com