EDSART UDO DE HAES (& MARÍA MARÍN) – MIL FAMILIAS

Edsart Udo Edsart spelendde Haes is een opvallende flamencogitarist. Zijn composities hebben een eigen taal met een rijk idioom. Hij speelt muziek waarin hij elementen van zijn klassieke conservatorium-opleiding gebruikt die in het brede flamenco universum passen.
“Zijn gitaarspel wordt in Spanje geprezen om de prachtig klinkende sferen die als de kou van het noorden tot diep in je botten doordringen. De Nederlander wordt daar omgeschreven als de geboorte van een nieuwe flamenco die de tongen zal los maken, een buitenlander die met zijn gevoelige en filosofische spel het stokje van de Spanjaarden kan overnemen.”
Naast het componeren voor voorstellingen en andere artiesten, soloconcerten, optredens met flamencodansers en -zangers en samenwerking met artiesten uit verschillende genres en landen, maakt Edsart ook deel uit van talloze muzikale projecten  waarin hij o.a. samenspeelt met María Marín (flamencozang/klassiek gitaar).
Samen zullen ze een onvergetelijk zondagmiddag verzorgen in Mee in Zee.
Meer info: http://edsartudodehaes.nl/
Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=T5w6Msv_8ws
Pers: ‘een brok in je keel verwekkende gitarist’;  Edsart kan, als weinig artiesten die niet in Spanje geboren zijn, ál het gevoel van de muziek die hem betoverde overbrengen aan degene die naar hem luistert en hen met zijn gevoeligheid opnieuw betoveren;  Edsart steelt de show in flamencowereld. Zijn vrije spel laat zien dat je niet van Spaanse afkomst hoeft te zijn om de traditionele Spaanse muziek goed ten uitvoer te brengen!’

 

 

Zondag 29 oktober 2017

Mee in Zee-atelier
Lijsterbesstraat 69
2563 KR Den Haag

Deur open  15:15
Aanvang  15:45

Entree: € 15,–

Reserveren
info@meeinzee.nl  /  06 15359187