JODYMOON

DYGMA JANSSEN JODYMOON
Achter Jodymoon gaat het duo Johan Smeets (multi-instrumentalist) en Digna Janssen (zangeres-pianiste) schuil. Samen hebben ze inmiddels 5 albums gemaakt waarvan hun laatste –  All is Waiting – lovende kritieken kreeg:
’Jodymoon is zo’n naam die we inmiddels met rood hebben omcirkeld (…) we horen een rijk instrumentarium en de bluesy stem van zangeres Digna Janssen maakt grote indruk’
 
En inderdaad, de stem van Digna is na de eerste beluistering niet meer weggeweest uit mijn hoofd. Zo krachtig, eigen en met diepte. Verder vind ik de samenzang van de twee van zeer hoog niveau, terwijl Johan daar ook nog eens met akelig goed gitaar bij speelt.
Ze speelden vorig seizoen voor de eerste keer in Mee in Zee. Ik heb ze direct geboekt voor dit seizoen. Want wat ik vorig jaar schreef: Jodymoon: krachtig, sierlijk, melancholisch en ijzersterk.  Helemaal overtuigd. Dit is een must hear en see!, dat geldt nog steeds.
Sterker nog: dat is verdubbeld!
Meer info:
www.jodymoon.com
Teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=trQRiHwBc-0
Pers:
Het beste dat Nederland op muziekgebied momenteel te bieden heeft’; ’hun popgeoriënteerde rootsmuziek bereikt een onbetwist hoogtepunt’; ’Jodymoon is zo’n naam die we inmiddels met rood hebben omcirkeld

 

Zaterdag 21 april 2018

Mee in Zee-atelier
Lijsterbesstraat 69
2563 KR Den Haag

Deur open  20:00
Aanvang  20:30

Entree: € 15,–

Reserveren
info@meeinzee.nl  /  06 15359187