MARGRIET SJOERDSMA – ‘SONGS FROM ODELIEN’

margriet-sjoerdsma-karen-van-gilst
Margriet Sjoerdsma!
What more can I say?
Haar eerste 3 cd’s ‘With the whisper of a morning’(2006), Bloom (2008) en ‘Drawing Circles’(2011) brachten haar op podia als het North Sea Jazz Festival, the Hague Jazz, het Amsterdams Concertgebouw, Paradiso en de Kleine Komedie.
Naast haar eigen muziek vindt Margriet het een welkome uitdaging en afwisseling om nieuwe projecten te starten en samen te werken met andere muzikanten. Zo was ze o.a. te gast bij de Dutch Swing College Band en toerde met verschillende formaties door Bulgarije, Kroatië, Thailand, Taiwan en Zuid-Korea.
Tussen 2013 en 2015 trok ze met haar bijzondere project: ‘Margriet Sjoerdsma: A Tribute to Eva Cassidy’ langs uitverkochte zalen in Nederland, waarin ze samen speelde met violist Dan Cassidy (broer van Eva),  Arie Storm (gitaar) en Cord Heineking (bas). Dit project is vastgelegd op haar 4e cd.

Vervolgens ging ze in retraite in Noorwegen waar ze liedjes schreef voor een nieuwe voorstelling en een nieuwe cd,  ‘Songs from Odelien’.
Momenteel werk ze samen met producer Tobias Fröberg (Ane Brun) aan dit 5e album. Deze plaat zal ergens medio 2018 uitkomen.
En uitgerekend dit werk speelt ze in uitgeklede vorm solo. Exclusief voor MiZ-atelier! 
Meer info:
http://www.margrietsjoerdsma.com


Teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=xwiuW7RpsKU
Pers:
Margriet Sjoerdsma is van wereldniveau, haar Eva Cassidy Tribute is van een klasse die doet denken aan die van de te jong overleden Amerikaanse zelf. 

 

Zaterdag 12 mei 2018

Mee in Zee-atelier
Lijsterbesstraat 69
2563 KR Den Haag

Deur open  20:00
Aanvang  20:30

Entree: € 15,–

Reserveren
info@meeinzee.nl  /  06 15359187