SCHOON AAN DE HAAK

groepsfoto sadh nov. 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoon aan de Haak.
Wederom in Mee in Zee-atelier en deze keer als afsluiter van het seizoen.
Godsakke, wat ben ik hier blij mee!
De vier dames van Schoon aan de Haak, Nicky ten Bosch, Belinda Vos, Esther Ephraïm en Jose Pouwels hebben een aantal jaren geleden eindelijk een man aan de haak geslagen: Sigurd van Lommel. Met z’n vijven brengen ze een hilarische, energieke en ontwapenende muzikale voorstelling; een afwisselende en kleurrijke mix uit hun eigen-zingig repertoire van de afgelopen 15 jaar, met onderwerpen uit het leven, of gewoon uit de lucht gegrepen. Niets menselijks is hen vreemd. En misschien herken je jezelf, of anders minimaal je vrouw, je zoon of die verre nicht.
Schoon aan de Haak neemt je mee, brengt je in vervoering, haalt je open en slaat je ootmoedig 3 x in de rondte en weer terug in een avond ongegeneerd genieten. Een lust voor oog en oor, hart en bloedvaten.
Ik zeg: Hatseflats!
Kleinkunst van de allerbovenste plank. Ongeëvenaard in Nederland!
Oftewel: komt dat allen horen en vooral ook zien!
 
 
Meer info:
http://schoonaandehaak.nl/
Teasers en pers:
Niet nodig! Kwaliteit gegarandeerd!

 

Zaterdag 9 juni 2018

Mee in Zee-atelier
Lijsterbesstraat 69
2563 KR Den Haag

Deur open  20:00
Aanvang  20:30

Entree: € 20,–

Reserveren
info@meeinzee.nl  /  06 15359187