HET ATELIER voor levenskunst

Jose Pouwels

José Pouwels, muziektherapeute en musicus


Bijna iedereen heeft verbinding met muziek en daardoor kan muziek helpen om juist verbinding te maken met dat wat moeilijk onder woorden te brengen is. Door samen in dialoog te gaan (muzikale fasen en gesprek wisselen elkaar af) kan je los komen van het moeten, en ontstaat er ruimte voor verandering.

Muziektherapie is zeer veelzijdig, je hoeft geen instrument te kunnen bespelen. Ik begeleid mensen die stress of rusteloosheid ervaren; burn out of depressieve klachten hebben; belemmeringen ervaren op emotioneel of psychisch gebied; grote kwetsbaarheid ervaren; last hebben van angst- en/of slaapstoornissen. Als ervaringsdeskundige begeleid ik musici en podiumkunstenaars die angsten, spanningen en apathie (burn out en depressie) ervaren. 

Kijk voor meer informatie op  www.josepouwels.nl
Of mail/bel:  info@josepouwels.nl   |   06 3979 3849

 

Belinda

 

Belinda Vos, psycholoog, coach en trainer

Coaching en begeleiding voor mensen die de weg naar zichzelf weer willen vinden. En (opnieuw) willen leven, werken, studeren, genieten, richting geven, musiceren en/of liefhebben vanuit hun eigen authentieke kern.

In een op maat gemaakt traject help ik je om tot de kern van de zaak te komen. Liefdevol, direct, soms confronterend en daar waar nodig, met humor.

Kijk voor meer informatie op www.kompato.nl

Of mail/bel gerust:  belinda@kompato.nl   |   06 43258350

 

 Litty

 

Individuele coaching
Heb je het gevoel dat er meer uit jezelf, uit het leven of uit je werk te halen valt? Heb je vragen op het gebied vanpersoonlijke effectiviteit, balans werk/privé, loopbaan of mobiliteit? Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning of een zetje in je rug? Je bent van harte welkom in mijn coachpraktijk!

Team coaching
Soms stagneren processen binnen een team en vinden teamleden het bijvoorbeeld moeilijk om effectief met elkaar samen te werken.  Vaak heeft dit impact op het functioneren, de prestaties en het werkplezier binnen het team.  Teamcoaching is gericht op het verbeteren van de interactie onderling zodat het team als geheel weer beter kan presteren. Voorafgaand aan een teamcoachingsessie vindt een gedegen intake plaats, zowel met de opdrachtgever als de individuele teamleden.

Kijk voor meer informatie op  www.littyvanderwal.nl

Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.
info@littyvanderwal.nl   |   0612223475