De Andersons GEANNULEERD

De Andersons - Hier Dooft Niets - foto R Hellevoort
Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering met als bijzondere gast de zangeres Natalia Rogalski!

 

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling Stockholm Sneeuwt en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbaar enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling Hier Dooft Niets gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons herontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.
Het sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol van levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid.
En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit. Deze avond is dat de Pools/Vlaamse zangeres Natalia Rogalski.
Natalia zong jarenlang bij de groep Flairck en werkte samen met o.a. Eric Vaarzon Morel en Fernando Lameirinhas. Opvallend is haar prachtige en expressieve stemgeluid en haar vertolking van liederen in diverse talen. Natalia zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en zingen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.
Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Teaser 1
Teaser 2

 

Pers
  • Wonderschone liedjes;
  • Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie;
  • Een warme en overdonderende gebeurtenis.

De Andersons
 

 

Zaterdag 3 november 2018

Mee in Zee-atelier
Lijsterbesstraat 69
2563 KR Den Haag

Deur open  20:00
Aanvang  20:30

Entree: € 15,–

Reserveren
info@meeinzee.nl  /  06 15359187